icon facebook    icon twitter    icon linkedin

Over Arina

Van strategisch communicatie advies tot aan de organisatie van events bent u bij Arina aan het juiste adres

 

AL MEER DAN 25 JAAR PASSIE VOOR COMMUNCIATIE!

 

Arina is een communicatieadviseur met ruime ervaring in Public Relations, communicatie, internal en corporate branding, arbeidsmarktcommunicatie, marketingcommunicatie en de organisatie van evenementen. Zij heeft ondermeer gewerkt als Communicatie & PR Manager voor een beursgenoteerde organisatie. Vanuit haar eigen bureau heeft ze opdrachten uitgevoerd voor onder andere IT- en financiële organisaties. Daarnaast heeft Arina diverse functies vervult in de overheid, waaronder City Marketing. Arina heeft passie voor haar vak.

 

Arina is een relatiebouwer. Bij haar staan enthousiasme, gedrevenheid, resultaatgerichtheid en creativiteit hoog in het vaandel. Maar ook in het realiseren van doelen en planningen en het bewaken van budgetten is zij sterk. Door de inzet van haar energie brengt ze anderen op een hoger niveau. Zij is transparant en open in haar communicatie, zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Opdrachtgevers kunnen rekenen op verfrissende ideeën, een perfecte uitwerking van de marketingplannen en communicatiemiddelen en verrassende organisatie van evenementen.


Missie

Met passie zet Arina zich in voor haar vak. Door haar communicatie- en marketingactiviteiten helpt zij opdrachtgevers en organisaties zich iedere dag verder te ontwikkelen en te verbeteren. Haar werk is pas geslaagd als de opdrachtgever maximaal tevreden is. Dat is waar zij voor werkt!


Visie

In de visie van Arina staat de lange termijn relatie centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, je soms kwetsbaar opstellen en altijd streven naar een perfecte uitwerking van de opdracht. Ongeacht het soort en de grootte van de opdracht. Medewerkers binden, relaties inspireren en klanten boeien is van vitaal belang! Arina: “Uit ervaring weet ik dat succesvolle marketing en communicatie afhangt van de betrokkenheid van medewerkers, heldere doelstellingen en een juiste relatie met alle stakeholders”. Vanuit dit uitgangspunt geeft Arina invulling aan haar opdrachten. Graag nodigt Arina u uit om samen de uitdaging aan te gaan om uw doelstellingen te realiseren!