icon facebook    icon twitter    icon linkedin

Referenties

Haar werk is pas geslaagd als de opdrachtgever maximaal tevreden is

 


De gemeente Ede heeft enkele jaren geleden gekozen om ervaring te gaan opdoen met een vrijetijdsplatform. Een plek waar onder andere bedrijfsleven, instellingen en de gemeente samenwerken aan een sterkere vrijetijdssector. Het platform UIT in Ede heeft hierdoor flink kunnen pionieren. Met de komst van Arina in mei 2015 heeft de marketingcommunicatie structuur en stabiliteit gekregen. Arina is gedreven en vindt uitdaging in het behalen van soms onmogelijke deadlines. Naast haar rol in de marketing van het Edese vrijetijdsaanbod is Arina met haar scherpe oog voor kwaliteit en kritische blik een grote steun bij veel andere zaken die het platform aangaan. 

Marco Bod, UITinEde

 


 

 

"Arina heb ik in korte tijd leren kennen als een enorm positief gedreven persoon. Ze heeft zich in korte tijd dingen eigen gemaakt die buiten haar vakgebied liggen. Vervolgens kan ze als een volwaardige gesprekspartner participeren in een discussie. Een goed eindresultaat is waar Arina voor gaat en voelt zich nergens te goed voor en is heerlijk oprecht. We werkten hard samen maar altijd met veel plezier en met een goede lach. Haar Marketing & Communicatie kwaliteiten en ervaringen hebben voor een enorme voortgang gezorgd binnen Moxx. Werken met Arina is heerlijk motiverend en brengt je naar een hoger niveau".
Patrick Grootaarts, Manager Managed Services at Moxx Mobility

 


 

 

"Arina is een gedreven professional die zonder het groter geheel uit het oog te verliezen, zeer gedetailleerd te werk gaat. Zij houdt zich aan gemaakte afspraken en monitort de voortgang voortdurend om daar waar nodig bij te kunnen sturen. Zij is sterk in het plannen van in- en externe communicatie-activiteiten. Zij is daarnaast een toegankelijke, attente business partner, die gericht is op het samenwerken met anderen teneinde een beter resultaat op te leveren. Zij is direct, kritisch en eerlijk in haar communicatie en houdt het bedrijfsbelang te allen tijde voor ogen. Je weet wat je aan haar hebt en het is altijd een feestje om met haar samen te werken niet alleen uit professioneel perspectief maar ook uit sociaal oogpunt".
Sheila Verhoeven - Gijselman, Owner en Managing Director P-People

 


 

 

"Gedreven, enthousiast, professioneel, ... zijn zomaar een paar steekwoorden die bij me opkomen als ik denk aan Arina Bureau voor Communicatie. Ik werk al langere tijd intensief samen met Arina en ik weet wat ik aan haar hebt. Pittige deadlines, uitdagende briefings, het wordt nauwkeurig uitgewerkt en nageleefd. Arina is iemand die geprikkeld moet worden, dat is duidelijk. Ze zet haar tanden in een project en laat niet meer los voordat het einddoel bereikt is. Overigens altijd met een 'kwinkslag' en dat maakt het samenwerken nu juist zo menselijk en prettig. Werken met korte lijnen en geen '9-5' mentaliteit. Die aanpak loont. En dat merk je aan alles. In de omgang, maar nog belangrijker aan het keiharde resultaat. En of dat nu een contentplan voor een internetsite is of een gedegen communicatieplan; ik laat het in elk geval met een gerust hart over aan Arina Bureau voor Communicatie. En dat ik soms flink achter m'n vodden gezeten wordt? Graag, Arina, graag!"
Jaap Walhout, Accountmanager Nedbase

 


 

"Ik heb het genoegen gehad om samen met Arina te mogen studeren en ik durf te zeggen dat ik Arina goed heb leren kennen gedurende deze jaren. Niet alleen als het op de studie aankomt laat Arina zien over doorzettingsvermogen te beschikken. Ook binnen haar werkkring zal iedereen dit ervaren. Als allround communicatieprofessional is ze bevoorrecht met een tomeloze energie en creativiteit. In haar vrije tijd volgde ze daarnaast de opleiding HBO Bachelor Communicatie. Gewoon... omdat zij haar ruime partijkervaring graag aangevuld wilde zien met de nodige theoretische kennis. Arina is in staat om snel de vinger op de zere plek te leggen en heeft zeker geleerd om feedback te geven en te ontvangen. Zij draait haar handen niet om voor de operationele uitvoering en zorgt er persoonlijk voor dat ieder evenement, marktbewerkingsactie, portfolio-opdracht of examen een succes wordt. Ze gaat voor de 10! Het is een genoegen om met Arina te mogen werken en van haar te mogen leren. Ik raad het iedereen aan en hoop nog jaren te genieten van haar vriendschap. Arina... je bent een kanjer! Simone". 
Simone van Leeuwen, communicatiemedewerker Rabobank West Betuwe

 


Eigenlijk dacht ik maar aan een iemand toen we tijdelijk ondersteuning nodig hadden voor de marketing communicatie en organisatie van evenementen bij Laudame. Na een belletje en een kop koffie was het snel geregeld. Arina had ruimte en een paar dagen later zat ze weer op haar plek en was binnen no time up and running. Arina heeft aan een half woord genoeg en de planning, organisatie en uitvoering van evenementen is bij haar in goede handen. Ik weet zeker dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Aan het einde van je opdracht voelde het niet alsof er een interimmer vertrok, maar een zeer gewaardeerde collega! Tot ziens, dat is zeker. 
Gilles Kok, Directeur Laudame Financials

 

Fotografie: Arjan van Bruggen Fotografie    Realisatie: Case Communicatie